Confirma Invest

Onze partners

Frank Slangen

Frank Slangen

Frank heeft ruim 30 jaar ervaring als ondernemer en people manager. Frank beschikt over goede leiderschapskwaliteiten en kan mensen op de werkvloer coachen “on the job”. Frank heeft alle ondernemersfasen meerdere malen doorlopen en heeft vaak aan een woord genoeg om te herkennen wat bij een andere ondernemer leeft.  

Franks passie is werken met mensen die succesvol willen zijn in hun professionele leven. Ondernemen is vaak hard maar vooral slim werken, soms eenzaam durven zijn, kunnen samenwerken, leren delen, risico’s aangaan en accepteren, altijd een keer meer opstaan dan je valt maar uiteindelijk ook genieten van groei en succes.

Peter Vermeulen

Peter Vermeulen

Peter is een ondernemer met ruim 20 jaar ondernemerskennis. Al op jonge leeftijd kreeg Peter te maken met de uitdagingen die de verschillende fases van een bedrijf met zich mee brengt. Peters kracht is het zien en benutten van de potentie van een bedrijf. Peter weet als geen ander dat de autonome groei van een bedrijf veel tijd en energie kost. Door middel van buy en build heeft Peter zijn bedrijven naar een volgende fase weten te tillen.

Jenny Biesmans

Jenny Biesmans

Meedenken met de ondernemer, samen strategie en visie bepalen binnen de grenzen van de fiscale en juridische regelgeving. Dat is wat Jenny al ruim 25 jaar met veel passie doet. Dit kan zij alleen tot stand brengen als ze echt in gesprek gaat met de ondernemer en precies weet wat iemand drijft, wat zijn passies en ambities zijn. Als sparringspartner en klankbord zorgt zij ervoor dat jij inzicht krijgt in zowel jouw zakelijke als persoonlijke stappen. Jenny haar motto is als je ergens doorheen kan kijken, kan het namelijk pas echt interessant worden.  

Chris Leenders

Chris Leenders

Gedreven en ervaren met een track-record van meer dan 30 jaar in de financiële sector. Chris heeft een brede kijk op zaken door zijn jarenlange ervaring als adviseur binnen de grotere MKB bedrijven.  Chris heeft reeds vele bedrijfsovernames, fusies en samenwerkingsverbanden succesvol begeleid. Zijn kracht is het versimpelen van complexe zaken en samen te zoeken naar oplossingen. 
Zijn lijfspreuk is “regels dienen de mens en niet andersom”. Chris is open en fair en werkt en leeft op basis van respect en onderling vertrouwen.